Online informatiebijeenkomst: de Business-opportunity’s van de Expo Dubai

pavilioen expo
-

De hele wereld komt dit jaar samen op de wereldtentoonstelling Expo Dubai. Onder de slogan ‘Connecting Minds, Creating the Future’ presenteren meer dan 200 landen zich vanaf oktober tot in 2022.

Nederland kan op dit wereldtoneel natuurlijk niet ontbreken en legt de nadruk op (de nexus) water, voedsel en energie. Onze ondernemersgeest, innovatie en bijzondere kunst van cross-sectoraal samenwerken kunnen altijd op veel interesse rekenen. We nodigen u uit om mee te doen en de kans te grijpen om miljoenen zakelijke en particuliere bezoekers te benaderen. Zowel online als offline zijn er vele events en mogelijkheden voor het ontmoeten van nieuwe samenwerkingspartners en hopelijk nieuwe business opportunity’s.

Meld u aan!

Op 11 februari (nadruk op waterstof) om 15.00 uur organiseren we - geheel vrijblijvend - een online informatiebijeenkomst en praten we u er doorheen. Ook op latere momenten in het jaar volgen nog andere informatiebijeenkomsten. U kunt zich via een mail aan @email onder vermelding van naam, emailadres en organisatie waar u voor werkt aanmelden voor deelname.

Meer weten?