Netwerkbijeenkomst ontwikkeling van aardgasvrije renovatiearrangementen

Bent u een innovatieve ondernemer of onderzoeker die werkt aan de renovatie van de gebouwde omgeving? Werkt u bijvoorbeeld aan het aardgasvrij maken van woningen en utiliteitsgebouwen, ontwikkelt u vernieuwende renovatieconcepten of arrangementen?

Op 5 maart a.s. organiseren wij een netwerkbijeenkomst voor partijen die zich hiermee bezighouden, en die geïnteresseerd zijn om samen succesvolle consortia te vormen voor het indienen van een subsidieaanvraag. 

Wat kunt u verwachten op 5 maart?

  • Een breed publiek: overheid, kennisinstellingen, componentenleveranciers, aannemers, ontwerpers, architecten, energieadviseurs, subsidieadviseurs, financiers, systeem-integrators, bewoners, wooncorporaties, gebouweigenaren, projectontwikkelaars, gebouwbeheerders en onderhoudspartijen
  • Matchmaking en gelegenheid om te netwerken met interessante partijen en contactgegevens uit te wisselen met potentiële samenwerkingspartners
  • Kennisuitwisseling en inspirerende presentaties
  • Informatie over de MOOI regeling en andere, mogelijk voor u interessante subsidies en financieringsmogelijkheden

Enkele voorwaarden om in aanmerking te komen voor de nieuwe MOOI-regeling: projecten moeten een flinke omvang hebben, in het project moet duidelijk sprake zijn van een integrale aanpak, en aanvragers moeten in april al een concrete vooraanmelding kunnen doen. Omdat meerdere bedrijven uit de innovatieketen aangesloten moeten zijn bij het project, bij voorkeur organisaties vanuit verschillende disciplines en consortia, is het zaak dat we zo snel mogelijk komen tot succesvolle samenwerkingsverbanden.

Meld u dus snel aan voor onze bijeenkomst op 5 maart, en ontmoet hier de relevante partijen om gezamenlijk toe te werken naar een succesvolle indiening!

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met BTIC.

Details

Voorlopig programma

  • 13.00 inloop
  • 13.30 introductie en presentaties (o.a. MOOI regeling, pitches)
  • 13.45 speeddating
  • 14.45 koffie
  • 15.00 matchmaking
  • 16.30 borrel en netwerken

Locatie: De Zilveren Vosch, Plompetorengracht 3, 3512 CA Utrecht

Let op: we vragen alle deelnemers voorafgaand aan de bijeenkomst enkele vragen in te vullen, en tijdens de bijeenkomst een actieve bijdrage te leveren. In verband met de voorbereiding van de matchmaking, is de deadline voor aanmelding gesteld op donderdag 20 februari!

 

Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst gaan wij alvast aan de slag om goede matches te maken tussen de deelnemers. Meld u daarom zo snel mogelijk aan, en deel alvast zoveel mogelijk informatie met ons via het aanmeldformulier. Hoe concreter, hoe beter!

Aanmelden

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u graag meer informatie over deze thema's? Neem gerust contact op met Rogier Groeneveld (programmamanager versnelling energierenovaties), Robert Jan van Egmond of Rik te Raa (programmamanager's duurzame warmte&koude) of Bouwe Meijer (innovatieanalist energierenovaties).