Missie voor Start-ups Finland - Slush 2021

Afbeelding Finland
-

Heb jij of werk jij bij een start-up en ben je klaar voor de volgende stap? Ga dan met ons mee naar Slush 2021, het grootste en belangrijkste start-up event ter wereld. Slush 2021 wordt gehouden van 29 november tot en met 3 december in Helsinki, Finland. Er zijn 2 verschillende programma's. Je kunt deelnemen vanaf 29 of 30 november.

Het doel van deze missie is het versterken van jouw positie als Nederlandse start-up. Ook willen we het Nederlandse start-up-ecosysteem vergroten. De focus ligt op innovatieve 'tech solutions'. Slush is weer een fysiek evenement waar je naartoe kan, na een lange tijd van vooral thuiswerken en online vergaderen. Dus wil je weer gericht netwerken en zakendoen met bedrijven en investeerders? Ga met ons mee naar Slush 2021.

Tijdens de missie geef je jouw bedrijf meer bekendheid en krijg je de kans om kennis te maken met mogelijke zakenpartners. Vul van tevoren de Slush matchmakingtool in en je wordt gematcht met investeerders en andere belangrijke partners, die je op Slush kunt ontmoeten. Speciaal daarvoor hebben we een eigen NL Lounge op Slush. Tijdens Slush organiseren we ook een aantal side-events. Dat zijn bijvoorbeeld ontbijt- en lunchsessies en borrels of bar-takeovers. Daar kan je je ook later voor inschrijven.

Kansen voor Start-ups

De start-up-missie van de RVO naar Slush is voor jonge, vaak door technologie gedreven bedrijven met een schaalbaar business model, die snel willen groeien. De Nederlandse delegatie bestaat uit Nederlandse technische start-ups die in hun bedrijfs- en productontwikkelingen klaar zijn voor de volgende internationale stap.

Slush is een mooie kans voor Nederlandse start-ups om:

  • financiering op te halen bij Venture Capitals (VC's) en grote organisaties;
  • het zakelijke netwerk internationaal uit te breiden;
  • strategische partnerschappen aan te gaan met andere bedrijven om producten of diensten op de internationale markt te brengen;
  • de productie op te schalen met betrouwbare kwaliteitspartners.

En natuurlijk is Slush 2021 Helsinki een prima gelegenheid voor spontane ontmoetingen, netwerken en uitdagingen.

Meer informatie