Masterclass: Van het gas af… Hoe dan?

-

Bent u een manager, professional of beleidsmaker die de energietransitie vorm gaat geven voor uw bedrijf of organisatie? Werkt u aan projecten en beleid rondom ’van het gas af’, bijvoorbeeld in sectoren als nutsbedrijven, overheid, industrie, bouw, of vastgoed? En wilt u weten wat de gevolgen van de plannen en maatregelen zijn en hoe u daarop in kunt spelen?

Tijdens de tweedaagse UGBS-masterclass 'Van het gas af... Hoe dan?' leert u alle ins en outs. Bijzonder is dat alle vraagstukken vanuit een multidisciplinair perspectief in de masterclass terugkomen: zowel economisch, juridisch, technisch, politiek als met name ook gedragskundig.

De docenten van deze masterclass zijn onder meer prof. dr. Machiel Mulder, hoogleraar Regulering van Energiemarkten en directeur van het Centre for Energy Economics Research (CEER) aan de Rijksuniversiteit Groningen, en prof. dr. Catrinus Jepma, honorair hoogleraar Energie en Duurzaamheid bij de Rijksuniversiteit van Groningen.

Na het volgen van deze masterclass weet u o.a. welke maatregelen binnen het klimaatakkoord moeten bijdragen aan een aardgasvrij Nederland en wat de consequenties hiervan zijn voor woningen en bedrijven, welke duurzame alternatieven er zijn om in de energievraag te kunnen voorzien, welke rol overheden en individuen (kunnen) spelen in het realiseren van de doelstellingen van het klimaatakkoord, en wat de rol en mogelijkheden zijn voor uw eigen organisatie binnen de energietransitie.

  • Data: donderdag 22 en vrijdag 23 november 2018
  • Locatie: NIDI, Den Haag
  • Prijs: € 1.950,- (inclusief documentatie, lunches en koffie/thee/fris)
  • Flyer downloaden

Aanmelden