Laat u vertegenwoordigen op de WETEX 2019

'
-

De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) organiseert van 21 tot en met 23 oktober 2019 de Water, Electricity, Technology and Environment Exhibition 2019 (WETEX). U kunt zich daar als bedrijf laten vertegenwoordigen door de Topsector Energie.

De Verenigde Arabische Emiraten verbruiken veel energie en water: 83% meer dan het gemiddelde verbruik wereldwijd. De Emiraten stelden zichzelf als doel om in 2021 maar liefst 24% van het energieverbruik uit low carbon-bronnen te verkrijgen. De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) investeert de komende jaren 27 miljard dollar in cleantech oplossingen (voor water, energie en milieu). Ook vindt in 2020 de World Expo plaats in Dubai.

Gezien de ambitie van de VAE en de daarbij horende mogelijkheden voor de Nederlandse sector, werken Cleantech Holland, FME, NWP, Water Alliance, ENVAQUA en de Topsector Energie voor het 4e jaar op rij samen om zich in Dubai te presenteren.

Wij willen Nederland op de WETEX promoten als land van kennis en kunde op het gebied van watertechnologie, duurzame energie en milieutechnologie door de realisatie van een landenpaviljoen waar Nederlandse organisaties aan deel kunnen nemen. De gehele Nederlandse cleantech sector staat centraal.

Uw organisatie laten vertegenwoordigen?

Geïnteresseerd om deel te nemen aan WETEX 2019? Maar geen tijd of budget om de reis te maken? Deelnemers van 1 van de TKI's van de Topsector Energie kunnen zich in Dubai ‘live’  laten vertegenwoordigen op het Holland Paviljoen. Denk bijvoorbeeld aan het ter beschikking stellen van drukwerk. Of een Nederlandstalige medewerker die uw onderneming vertegenwoordigd.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marcel Werther, secretaris van de Topsector Energie.

Meer weten?