Investor Day Financieringsloket Topsector Energie

Investor Day van het Financieringsloket

Sommige innovatieve startups en scale-ups moeten vertrouwen op het aantrekken van risicokapitaal om hun innovatie te financieren. Dit vanwege de snelle groei die ze doormaken of omdat het proces gepaard gaat met hoge ontwikkelingskosten en de weg naar de markt lang is. Om de financieringsbehoeften en daarmee de groei van deze specifieke groep startups en scale-ups te faciliteren, organiseert het Financieringsloket van de Topsector Energie in samenwerking met KplusV de “Investor Day”.

De Investor Day is een matchmaking-evenement, waarbij maximaal zes ondernemingen hun investeringsaanbod kunnen pitchen voor 20 tot 30 energietransitie georiënteerde investeerders. De bedrijven bevinden zich doorgaans ‘early stage’ of ‘early growth’ fase en zijn op zoek naar een kapitaalinjectie van € 100.000 tot € 2 miljoen in ruil voor aandelen in het bedrijf.

Op zoek naar een investeerder?

Pitch dan jouw investeringsaanbod tijdens de Investor Day op 11 november 2021. Je kunt jouw bedrijf hiervoor aanmelden tot en met 25 oktober via deze link.

 

Selectie

KplusV neemt vervolgens contact op om met jou de selectiefase te doorlopen. Je doorloopt dan de volgende stappen:

  1. Je stuurt een schets van de investeringspropositie op.
  2. KplusV neemt een kort interview af.
  3. KplusV beoordeelt onder andere in hoeverre de financieringsstrategie past bij de levensfase van jouw bedrijf.
  4. Uitslag van de selectie
  5. Ben je geselecteerd dan wordt je vervolgens door KplusV begeleid bij de voorbereiding van jouw presentatie tijdens de Investor Day.
  6. Ben je niet geselecteerd dan ontvang je een vervolgadvies vanuit het Financieringsloket

 

Meld je aan