Innovatieve en toekomstbestendige warmtenetten

FotoMijnwaterRechtenvrij

Hoe ziet de nieuwste generatie innovatieve warmte- en koudenetten eruit, hoe worden deze ontworpen, en welke sociale aspecten komen daarbij kijken? Hoe kan digitalisering een rol spelen in het ontwerp, en wat is er nodig op het vlak van human capital om versnelling van implementatie ervan voor elkaar te krijgen?

Iedereen die werkt aan de warmtetransitie in de gebouwde omgeving, weet dat de aanleg van een warmtenet geen sinecure is. Toch gebeurt het op sommige plekken in de wereld steeds meer. Niet voor niets, want warmtenetten kunnen een goed alternatief voor aardgas zijn.

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen rond (innovatieve) warmte- en koudenetten? Wilt u meer weten over de innovatieopgaves die hier bij horen, het ontwerp van innovatieve warmtenetten, digitale ontwerpprocessen en -methodes en de rol van human capital? Meld u dan aan voor deze rondetafel kennissessie aan via onderstaande links! Uiteraard is er mogelijkheid voor het publiek om vragen te stellen.

Programma

Deze breakout sessie van een uur is onderdeel van de Topsector Energie Werkconferentie op 24 november. Na de aftrap zullen er een drietal tafelgasten vertellen over innovatieve, toekomstbestendige warmtenetten. Het publiek kan op een dynamische, interactieve manier vragen stellen aan de sprekers.

Aanmelden

Aanmelden voor deze breakout sessie kan via de eventpagina voor de Topsector Energie Werkconferentie. Je kan eventueel ook kiezen om aan meer breakout- en werksessies mee te doen tijdens ronde 1 en ronde 2. Meld u vervolgens aan voor je webinar naar keuze via het online aanmeldformulier.