Innovatietender aardgasvrije wijken en gebouwen (30/5 Groningen, 31/5 Zwolle, 6/6 Eindhoven en 7/6 Amsterdam)

-

Werkt u in de bouw- en energiesector? Ontwikkelt u nieuwe producten en diensten om de gebouwde omgeving aardgasvrij te maken? Of heeft u hiervoor innovatieve ideeën? Dan zijn de informatiebijeenkomsten over de nieuwe innovatietender ‘Korte termijninnovaties aardgasloze wijken, woningen en gebouwen’ interessant voor u.

De periode om een kwalitatief goede aanvraag in te dienen voor de innovatietender is kort. Ter voorbereiding zijn tips verzameld en informatie en formulieren zijn beschikbaar bij RVO.nl. Om aanvragers verder op weg te helpen start eind mei een serie van 4 identieke bijeenkomsten verspreid over het land.

U krijgt handvatten om de kwaliteit van uw aanvraag te verhogen. Zo vergroot u niet alleen de kans op subsidie. De realisatie van uw product of dienst komt daarmee ook dichterbij.

Focus op betere projectideeën

Bij de interactieve werksessies staan we uitgebreid stil bij de kwaliteit van uw projectidee. Hoe betrouwbaar en betaalbaar blijft het energiesysteem met uw concept? Wat vinden vragende partijen zoals klanten en gebruikers belangrijk?

Hoe verbetert u uw product of dienst in de loop van de tijd? Ook het vinden van projectpartners is cruciaal. Tijdens de sessies kunt u interessante partijen en klanten ontmoeten. Uiteraard staat vertrouwelijkheid centraal en deelt u kennis waar het kan.

Schrijf u in voor een bijeenkomst

Wilt u de kwaliteit van uw projectidee verbeteren en meer kans maken in de tender? Reserveer een plek bij een van de bijeenkomsten. Ze vinden in mei en juni plaats op diverse locaties in het land, van 10:00 tot 15:00. U kunt zich nu al gratis voorinschrijven. Handig is om ook uw projectpartners mee te nemen.

Nieuwe innovatietender aardgasvrij

De innovatietender voor aardgasvrije wijken, woningen en gebouwen ondersteunt de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten. Deze moeten de transitie naar een aardgasvrije gebouwde omgeving versnellen, versoepelen en minder kostbaar maken.

De innovaties leiden voor 2020 tot prototypes en zijn snel daarna gereed voor de markt. De innovatietender is opengegaan op 3 april 2018 en sluit op 11 september 2018 om 17.00 uur.

Meer weten?

Aardgasvrij
Urban energy