Innovaties voor Warmte in Wijken

Innovaties voor Warmte in Wijken

Werk je aan de ontwikkeling van een warmtenet? Benieuwd welke factoren het ideale temperatuurniveau van een warmtenet bepalen? Of wil je meer inzicht wat de keuze bepaalt voor de beste omvang (aantal aansluitingen) van een warmtenet? Schrijf je dan in voor de volgende editie van de webinarreeks Innovaties voor Warmte in Wijken op 13 juni a.s.!

Uptempo! signaleert steeds meer belangstelling voor kleinschalige warmtenetten en lagere temperatuur warmtenetten, en onderzocht deze hypothese met een enquête over praktijkcasussen en interviews onder betrokkenen bij warmtenetten. Op basis daarvan werden de factoren achterhaald die het temperatuurregime en de omvang van warmtenetten bepalen. Daarnaast haalde we een groot aantal andere lessen op over de ontwikkeling en realisatie van warmtenetten.

Marten Witkamp presenteert op 13 juni de resultaten van het onderzoek. Hij zal dan bijvoorbeeld delen welke argumenten er zijn om te kiezen voor een kleinschalig of groter lage-, midden- en hogetemperatuurwarmtenet, en andere interessante inzichten die hierbij zijn opgedaan rondom warmtenetten ontwikkelen en realiseren. Uiteraard is er mogelijkheid tot het stellen van al je vragen.

 

Aanmelden