Informatiebijeenkomst subsidieregeling Urban Energy

Onderzoekt of ontwikkelt u producten en diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en/of een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur? En dat alles voor de gebouwde omgeving? Dan is de subsidie Urban Energy mogelijk interessant voor u!

Op donderdagochtend 14 maart (9:30-13:00 uur) organiseerden TKI Urban Energy en RVO.nl een informatiebijeenkomst over de subsidieregeling Urban Energy. Tijdens deze bijeenkomst werd over de regeling praktische informatie zoals procedures, criteria etc. verstrekt, en kregen geïnteresseerden de gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook konden zij projectidee alvast bij ons toetsen, en zetten wij ons ervoor in om hen in contact te brengen met mogelijke samenwerkingspartners, ter plekke of later.

Bekijk hier de presentaties

De Urban Energy subsidieregeling richt zich specifiek op innovatieprojecten op de volgende thema’s: De opwekking van zonne-energie via PV-technologieën (cellen, panelen, folies & halffabricaten) en via zonnecollectoren, integratie van zonnestroomsystemen op daken, in gevels en ook in het buitengebied, civiele infrastructuur en op water (drijvende systemen). Gecombineerde en geïntegreerde apparaten voor duurzame warmte/koude en een aantrekkelijk binnenklimaat. Oplossingen die bijdragen aan een flexibele energie-infrastructuur en regelsystemen en -diensten die bijdragen aan een stabiele, duurzame en betrouwbare energievoorziening.