Hannover Messe

-

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 landen. Dit jaar vindt de beurs voor het eerst geheel digitaal plaats.

Wilt u de Duitse markt betreden? Heeft u al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de High Tech Systems and Materials (HTSM)-sector uitbreiden? Neem dan van 12 tot en met 16 april deel aan het digitale Nederlandse paviljoen op de Hannover Messe.

Integrated Smart Industries for recovery in Europe
Nederland presenteert zich op de beurs onder de titel 'Integrated Smart Industries for recovery in Europe'. Samen met Duitsland hebben wij het beste en meest flexibele productieplatform en digitaal verbonden netwerk in Europa. Hiermee bieden we multidisciplinaire hightech-oplossingen op het gebied van onder andere mobiliteit en energie.

Daarnaast zijn we een sterke en betrouwbare sourcingpartner voor de Duitse industrie en een innovatiepartner voor sleuteltechnologieën. Samen komen we tot een versneld herstel en een weerbaar Europa.

Vanuit Nederland ligt de focus op de volgende thema's. Deze gaan we uitlichten tijdens 6 livestreams:

  • smart industry
  • energie
  • mobiliteit
  • sleuteltechnologieën

U kunt zich presenteren als mede-exposant in het Nederlandse digitale paviljoen, door deel te nemen als mede-exposant.

Informatiebijeenkomst
Wilt u meer weten over de digitale Hannover Messe of over deelname aan de beurs? Op dinsdag 30 maart is er van 16:00 tot 17:00 uur een digitale informatiebijeenkomst. U kunt zich via deze link aanmelden.

Aanmelden

Wilt u als mede-exposant deelnemen aan het Nederlandse programma en het paviljoen op de digitale Hannover Messe? Meldt u zich dan vóór 22 maart aan per e-mail bij: Koninklijke Metaalunie E: hannovermesse@metaalunie.nl

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor deelname? Neem dan contact op met Jim van der Zwan (RVO).