Handelsmissie Cyber security naar Zuid-Duitsland

afn
-

Heeft u een cybersecurity bedrijf? Wilt u eindelijk weer eens echt contact maken met (potentiële) zakenpartners in Duitsland? Benut de kansen die de Duitse markt u biedt en meld u aan voor de fysieke cyber security handelsmissie naar Zuid-Duitsland van 11 tot en met 14 oktober.

De missie kent verschillende onderdelen, zoals een collectief bezoek aan de it-sa vakbeurs in Neurenberg, vakinhoudelijke ronde tafels met relevante stakeholders, bedrijfsbezoeken en individuele matchmaking. U kunt waardevolle handelsconnecties maken en kennis opdoen over trends en innovaties in de Duitse cybersecurity sector.

Voor wie?

Deze cybersecurity handelsmissie is gericht op  innovatieve Nederlandse cybersecurity bedrijven die:

 • technologieën, producten of services aanbieden (zowel hardware als software);
 • de Duitse markt willen verkennen;
 • zaken (willen) doen op de Duitse markt;
 • Duitse zakenpartners zoeken en/of bestaande contacten willen onderhouden.

U kunt zich ook inschrijven als u al eerder aan een handelsmissie of beursbezoek heeft deelgenomen.

Collectief vervolgprogramma

Deze handelsmissie is onderdeel van een collectief programma. Een vervolgactiviteit is bijvoorbeeld een collectief Partners for International Business (PIB) programma. PIB is een programma waarmee Nederlandse bedrijven in een publiek private samenwerking hun internationale ambities kunnen realiseren. Als u aan deze missie deelneemt, kunt u kiezen of u wil participeren in eventuele vervolgactiviteiten of programma’s.

Waarom deelnemen?

Gezamenlijk optrekken als u de Duitse markt betreedt heeft een grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Het vergroot uw zichtbaarheid en netwerk in Duitsland. Dat kan u veel profijt opleveren. Het is nu eenmaal veel gemakkelijker een voet tussen de deur te krijgen in het buitenland door als groep op te treden. Bovendien zorgt samenwerken met andere bedrijven uit de sector en de Nederlandse overheid vaak voor een sterkere handelspositie. Tijdens deze missie:

 • Krijgt u inzicht in de Zuid-Duitse cybersecurity markt.
 • Komt u in contact met nieuwe potentiële partners en klanten die u kunnen helpen uitbreiden naar (Zuid-)Duitsland.
 • Brengt u een fysiek bezoek (onder voorbehoud van Covid-19 ontwikkelingen) aan de beurs it-sa.
 • Kunt u uw eigen Duitse contacten weer eens fysiek ontmoeten.
 • Profiteert u van de toegevoegde waarde van het optrekken met andere Nederlandse bedrijven die zich richten op de Duitse markt.
 • Krijgt u inzicht in hoe uw bedrijf kansen kan benutten op de Zuid Duitse cybersecurity markt aan de hand van concrete Duitse projecten.
 • Kunt u in samenwerking met de Nederlandse overheid toegang krijgen tot de markt, via consortiavorming en publiek-private samenwerking.

Find out more