Gezocht:ondernemers in energiesector die investeerders zoeken

'

Bent u een innovatieve ondernemer in de energiesector en op zoek naar investeerders? Meld u aan voor 15 oktober en kom in contact met investeerders op InvestorDay op 21 november 2019.

De InvestorDay van Innovatelink bedoeld voor innovatieve ondernemers in de energiesector en investeerders op zoek naar:

  • bedrijfsfinanciering (geen projectfinanciering)
  • risicokapitaal zoals aandelenuitgifte of converteerbare lening
  • investering van €1 00.000 – € 2 miljoen

Op de InvestorDay schuiven ongeveer 20 investeerders aan met serieuze interesse in de financiering van energie-innovaties. Dit zijn informal investors, venture capital fondsen en publieke fondsen.

Op zoek naar investeerders?

Heeft u een innovatief bedrijf in de energiesector en zoekt u investeerders? En voldoet u aan de voorwaarden? Meld u dan aan tussen 22 augustus en 15 oktober 2019. Meld u aan als ondernemer

Selectietraject

Na sluiting van de aanmelding, volgt een selectieperiode van 2 weken. Hierin worden investeringsgereedheid en match met de InvestorDay beoordeeld. Uiteindelijk leidt dit tot een selectie van 6 bedrijven.

Geselecteerde bedrijven krijgen individuele begeleiding bij het opstellen of aanscherpen van hun presentatie en investeringspropositie.

Aan de InvestorDay gaat een intensief traject van selectie en begeleiding vooraf door ervaren experts van KplusV. Op de InvestorDay zelf krijgen de bedrijven de gelegenheid zich voor een select gezelschap van informal investors en investeringsfondsen te presenteren.

Progamma InvestorDay

14:00 uur - Inloop
14:30 uur - Keynote: Ontwikkelingen in de Nederlandse Topsector Energie
15:00 uur - Plenaire pitches (3)
16:00 uur - Pauze
16:15 uur - Plenaire pitches (3)
17:15 uur - Borrel en hapje eten
19:30 uur - Einde programma

Meer weten?