Executive programma: Succesvolle Energietransitie met Multidisciplinaire Aanpak

Succesvolle Energietransitie met Multidisciplinaire Aanpak
-

Wilt u uw kennis van de energietransitie verder ontwikkelen? En uw organisatie verder helpen? Kies dan dit 5-daagse, Nederlandstalige executive programma voor professionals.

De energietransitie staat op het punt onbekend terrein te betreden. Bedrijven en organisaties moeten reageren op de marktvraag naar duurzame en concurrerende energieproducten en diensten. Daarnaast moeten de kaders die op internationaal en nationaal niveau worden gesteld, verenigd worden met het groeiend aantal decentrale initiatieven van onder meer prosumenten. Succesvolle innovaties vragen om een strategische en multidisciplinaire aanpak. Er is niet alleen feitelijke kennis nodig over onder meer consumentengedrag, technologische ontwikkelingen, beleidswijzigingen en de spanningen tussen vraag en aanbod in het energiesysteem als geheel. Een duidelijke visie en stakeholder-management zijn daarnaast noodzakelijke voorwaarden voor een succesvolle energietransitie.

Bent u de energieprofessional die hierin een leidende rol wil spelen? Voor u is het vijfdaagse executive programma Succesvolle energietransitie met multidisciplinaire aanpak van de University of Groningen Business School ontwikkeld.

Meld u aan voor de voorlichtingsbijeenkomst op 10 december, of vraag de brochure aan