Europese Maritieme Dag in Den Helder

EMD
-

De European Maritime Day (EMD) Conference is het jaarlijkse tweedaagse evenement waarbij de Europese maritieme gemeenschap bijeenkomt om te netwerken, te discussiëren en gezamenlijke actie te smeden op het gebied van maritieme zaken en duurzame blauwe economie. Dit jaar is het een gecombineerd online/hybride event.

EMD biedt een interactieve ervaring om de huidige stand van zaken over een breed scala aan kwesties met betrekking tot de blauwe economie en het mariene milieu aan te halen en manieren te bespreken om vooruit te komen. Het bevat een groot aantal sprekers, meerdere breakout-sessies en projectpitchsessies georganiseerd door belanghebbenden en diensten van de Europese Commissie, evenals honderden B2B-vergaderingen. EMD richt zich op professionals uit bedrijven, overheden, overheidsinstellingen, NGO's en de academische wereld. De conferentie wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Den Helder, de provincie Noord-Holland en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De CoP Noordzee werkt hier ook aan mee, in het bijzonder voor de Blueinvest Roundtable.

Aanmelden

Reserveer 20 en 21 mei in uw agenda en schrijf je direct in voor deelname. Meer informatie over het programma en deelnemers ontvang je in aanloop naar de bijeenkomst. Aanmelden kan tot en met 4 mei 2021. Meld je aan via onderstaande link.

Aanmelden

Bekijk het programma