ENERGIEPODIUM DEBAT 2019

Energiepodium debat

"Energietransitie: tussen top-down en bottom-up"

De Europese en nationale Klimaatakkoorden leggen van bovenaf ambitieuze doelstellingen op. Nu is het aan de samenleving om woorden in daden om te zetten. Burgers, bedrijven, lokale en regionale overheden en maatschappelijke organisaties zijn aan zet. Een CO2-arme economie is enkel te bewerkstelligen als het overkoepelende internationale en nationale beleid en de lokale initiatieven elkaar niet in de weg zitten.
 
Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de Europese en nationale ambities en de lokale en regionale uitdagingen het klimaatbeleid juist versterken?

Tijdens het Energiepodium Debat gaan hoofdrolspelers op het gebied van energie en klimaat met elkaar en het publiek in gesprek over de uitdagingen en oplossingen. Sprekers zijn Siward Zomer (directeur ODE Decentraal), Doekle Terpstra (voorzitter Techniek Nederland) en Marieke van Doorninck (wethouder gemeente Amsterdam Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid). Daarnaast komt een nader bekend te maken topspreker voor het Europese perspectief. 

Wilt u aanwezig zijn? Reserveer dan 25 november 2019 in uw agenda, want op deze dag (14:00u - 17:30u) organiseren GasTerra en Enexis Groep het jaarlijkse Energiepodium Debat in het Muntgebouw in Utrecht.

Mis het niet! Meld u aan via deze link, of stuur een e-mail naar: @email.