Dé Energierenovatie van een Bedrijfshal

Dé Energierenovatie van een Bedrijfshal

Bedrijfshallen zijn goed voor zo’n 25% van het gasverbruik in de utiliteitsbouw en vertegenwoordigen een enorm oppervlak voor het opwekken van zonne-energie. Wat zijn de laatste inzichten om hallen integraal aan te pakken? Welke opties zijn er om een hal aardgasvrij te verwarmen en hoe wordt het dakoppervlak maximaal benut? En welke technische innovaties zijn nodig om tot de ultieme (energie)renovatie van bedrijfshallen te komen? 

Op maandag 9 november brengt TKI Urban Energy stakeholders tijdens een webinar bij elkaar om kennis, inzichten, uitdagingen en oplossingen voor bedrijfshallen te delen en de innovatievragen voor dit type utiliteitsbouw voor de komende jaren in kaart te brengen. Dit evenement is interessant voor haleigenaren, bedrijventerreinmanagers, partijen met innovatieve oplossingen, halbouwers, installateurs, zonne-energiebedrijven en gemeentes die bezig zijn met het verduurzamen van utiliteitsbouw voor hun Transitievisie Warmte.

Programma 

Dit evenement zal online via livestreaming plaatsvinden. Na de aftrap zal de middag gevuld zijn met discussies over een renovatiecase, pitches door partijen met (energie)renovatieoplossingen en een expert panelsessie: 

13:15 – 13:40 Aftrap

13:40 – 14:30 Energie Opwek

14:30 – 14:45 Break 

14:45 – 16:00 Duurzaam verwarmen en verlichten van de hal

16:00 – 16:15 Break

16:15 – 16:45 Aan de slag met nieuwe samenwerkingsverbanden en financieringsconcepten

16:45 – 17:10 Discussie tussen publiek en sprekers

Openbare deelnemerslijst

 

Aanmelden

Details 

Datum en tijd: 9 november 2020, 13:15 - 17:00 uur.

Link naar livestream: Enkele dagen voor aanvang ontvangt u de link voor online deelname en overige informatie. De bijeenkomst wordt opgenomen, dus later terugkijken is ook mogelijk.