Evenementen

In samenwerking met het Programma Systeemintegratie van de Topsector Energie organiseert NWO een derde call in het programma Energiesysteemintegratie ter waarde van € 4,9 miljoen.
-
Op 23 en 28 mei organiseert Smart Energy NL opnieuw de 2-daagse basistraining over de transitie van de energie-infrastructuur.
-
NWBA, BETA en Shell organiseren gezamenlijk deze workshop op donderdag 23 mei 2019, vanaf 14 uur, om u te informeren over aspecten die aan bod komen bij de realisatie van een H2-vulstation.
-
 
-
-
  MARIN organiseert de volgende editie van de BlueWeek met een focus op Ocean Energy, BLueLife, Natural Solutions, Natural Propulsion & Zero emission shipping.
-
Driedaagse vastgoedbeurs en netwerkevent voor vastgoedprofessionals, met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en op de stands.
-
Seanergy is THE international forum dedicated to Offshore Wind and Marine Renewable Energy.
-
Bent u op zoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee, getijde-energie, golfenergie of een andere vorm van maritieme energie?
Kom op 5 juni naar de kennisconferentie 'Wat er is' van de Topsector Water & Maritiem bij de internationale maritieme aannemer Van Oord in Rotterdam. Topsector Water & Maritiem werkt aan wateruitdagingen om de welvaart te verhogen.