Evenementen

-
Digitale innovaties zorgen ervoor dat we op een hele nieuwe manier met energie omgaan. Om de innovaties met bestaande systemen en processen te integreren zijn er nieuwe instrumenten, kaders en werkwijzen nodig.
Topsector Energie organiseert op 29 september 2022 van 13:15 tot 17:00 weer een Energy Investor Day. Dit keer in samenwerking met Buccaneer Delft.
In de maand oktober organiseert de nationale Learning Community Systeemintegratie samen met de Topsector Energie de 'Maand van de Systeemintegratie'. Tijdens deze maand organiseren verschillende kennisinstellingen events waarvoor we je van harte uitnodigen.
Naar een integraal optimum tussen verwarmen en isoleren!
Hoe ziet de businesscase van verschillende zonnewarmteconfiguraties eruit? Op zowel individueel als collectief niveau?
Donderdag 6 oktober 2022 is het zover: Dan vindt voor de vierde keer het innovatieve en informatieve festival The Future of Us plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem.
The Future of Us is een innovatief event over de energietransitie en circulaire economie. Dit jaar: hoe trotseren we de afhankelijkheid van grondstoffen binnen de energietransitie?  
RVO Organiseert op 6 oktober een bijeenkomst om je te informeren en te inspireren over de financieringskansen op duurzaamheidsthema’s, zoals klimaat, energie, landbouw en mobiliteit.
De transities naar hernieuwbare energiebronnen, een circulaire economie, en een werkelijk duurzame leefwijze op onze planeet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat alles draait om de zon. Ze kan leven brengen, onderhouden en bedreigen.