Evenementen

Welke innovaties zijn nodig zijn om de waterstoftransitie te versnellen? Wat vraagt dit van de betrokken partijen? Hoe zorgen we voor genoeg mensen en capaciteit? Tijdens dit interactieve webinar gaan we hierover met elkaar in gesprek.
Topsector Energie biedt inzicht in financieringsmogelijkheden
-
On April 19-21, The Winterwind International Wind Energy Conference is held. 
Acceptatie van Smart Energy – het belang van begrijpelijke diensten, ontzorging & automatisering
In de middag van 20 april van 13:00 - 15:00 uur organiseert TKI Urban Energy een interactief webinar namens het Zon op Water consortium.
-
WindEurope’s onshore en offshore wind conferentie en beurs. Climate-neutrality needs wind energy to do more
Onderzoek over het recyclen van kunststoffen en de ontwikkeling hiervan, breidt zich snel uit. Het is tijd om samen te komen en onze ervaringen en perspectieven te delen, krachten te bundelen en de belangrijkste stappen te identificeren om uiteindelijk tot een 100% circulair systeem te komen in 2
De koudemiddelkeuze is een cruciale factor bij het ontwerp van een warmtepomp. De keuze is eenmalig voor de hele levensduur van de warmtepomp en bepaalt de componentkeuze en het detailontwerp.
Op 18 mei 2021, van 15:00 tot 16:00 uur vindt de vierde editie van TKI Wind op Zee LIVE plaats. Binnenkort volgt hier meer informatie.
Vanwege Covid-19 staan de live themamiddagen die Smart Energy NL met en voor haar leden organiseert on hold. Om kennisdeling te blijven stimuleren organiseren ze een nieuwe reeks online kennissessies.