Evenementen

The high-end conference on offshore wind and oil & gas.
-
SMi Group presents their 18th annual conference on Benelux Infrastructure.  
Ben je een innovatieve ondernemer in de energiesector en op zoek naar risicokapitaal? Kom in contact met investeerders door mee te doen aan de InvestorDay van InnovatieLink op 21 november 2019. Je kunt je inschrijven van 22 augustus tot 15 oktober.
Bent u een innovatieve ondernemer in de energiesector en op zoek naar investeerders? Meld u aan voor 15 oktober en kom in contact met investeerders op InvestorDay op 21 november 2019.
De overstap van aardgas naar duurzaam gas is een belangrijke stap in de energietransitie. In het concept Klimaatplan staat de ambitie om 70PJ groen gras te realiseren in 2030. Hoe gaan beleidsbepalers, producenten, afnemers en netbeheerders samen invulling geven aan deze groei?
"Energietransitie: tussen top-down en bottom-up"
In de Lasloods in Vlissingen zal op maandag 25 november 2019 van 13.00 tot 17.30 uur The Hydrogen Delta Day worden gehouden.
The Netherlands is preparing for the deployment of large scale CCUS, both through cutting-edge R&D and industrial project development. CATO continues to maintain and broaden the scientific community working on CCUS. 
Op deze CoP bijeenkomst zijn er presentaties over innovatieve projecten van de Port4Innovation1 en krijgt u informatie over subsidieregelingen. Tevens kunt u uw visie geven op de CoP Noordzee 2030 evenals input voor de programmering van volgend jaar.
-
Kom kijken naar gerenomeerde partijen uit de offshore wind industrie zoals Vestas, Ørsted, MHI Vestas and LM Wind Power.   Programma