Evenementen

In een reeks online kennissessies vertellen verschillende ondernemers over hun innovatieve waterstofprojecten. Wat is er tot nu toe te oogsten? Wat zijn de geleerde lessen? In elke aflevering staan we uitgebreid stil bij een waterstofthema.
Waterstof speelt in de nabije toekomst een belangrijke rol in het realiseren van emissievrije mobiliteit.
In the Netherlands, many companies already work on using CO2 as a feedstock in industry, agriculture and construction.
On 18 May 2021, from 15:00 tot 16:00 hours TKI Wind op Zee hosts the fourth edition of TKI Wind op Zee LIVE
Vanwege Covid-19 staan de live themamiddagen die Smart Energy NL met en voor haar leden organiseert on hold. Om kennisdeling te blijven stimuleren organiseren ze een nieuwe reeks online kennissessies.
-
De European Maritime Day (EMD) Confere
Onderzoek over het recyclen van kunststoffen en de ontwikkeling hiervan, breidt zich snel uit. Het is tijd om samen te komen en onze ervaringen en perspectieven te delen, krachten te bundelen en de belangrijkste stappen te identificeren om uiteindelijk tot een 100% circulair systeem te komen in 2
In de middag van 25 mei organiseert TKI Urban Energy een interactief webinar namens het Zon op Infra consortium. Deze virtuele bijeenkomst is hét platform waar de zon op infrasector kennis en ervaringen deelt en biedt de mogelijkheid om:
-
POWER THE FUTURE Bringing sustainable energy into production, storage, power and motion
Binnen 5-10 jaar is slim aansturen van warmtepompen financieel interessant om pieken en onbalans op het elektriciteitsnet te voorkomen. Dat blijkt uit onderzoek van Accenture in opdracht van Flexiblepower Alliance Network (FAN) en TKI Urban Energy.