Evenementen

-
Werkt u - nu of binnenkort - als ondernemer of gemeentehandhaver aan hernieuwbare warmte? Duurzame energie-opwek? Of het besparen van energie? Dan is dit evenement iets voor u.
-
Met nieuwe energie van COP26 voor onze deur, zal Scottish Renewables een van Schotlands meest opwindende klimaatvriendelijke industrieën samenbrengen om de staat van onze ambities voor offshore windenergie te herzien.
The American Jobs Plan of the Biden Administration and the European Green Deal of the von der Leyen Commission have set the world’s largest economies on a path to climate neutrality.
Een woning ventileren op energiezuinige wijze én daarbij een gezonde, comfortabele woning realiseren? TKI Urban Energy geeft een stappenplan om dit te kunnen realiseren.
-
Bent u actief op het gebied van offshore windenergie en wilt u inspelen op de kansen in de Baltische staten (Letland, Estland, Litouwen)? Van 31 januari tot 4 februari 2022 bezoekt een eerste fysieke handelsmissie deze regio.
CE Delft heeft een onderzoek uitgevoerd naar het omslagpunt van grootschalige batterijopslag. Wanneer worden grootschalige batterijen rendabel, hoe ziet het inkomstenmodel eruit en wat kunnen ze betekenen voor de inpassing van het hernieuwbare elektriciteit?
-
IRO nodigt je uit om deel te nemen aan het Holland paviljoen op SPE Offshore Europe 2021. Het evenement wordt gehouden van 1 t/m 4 februari 2022, bij TECA, The Event Complex Aberdeen in Dyce.
Komend jaar organiseren RVO en onze ambassades in de Golfregio een fact-finding missie voor zonne-energiebedrijven naar de Golf regio. De missie heeft tot doel om Nederlandse ondernemers actief in de zonne-energie sector de gelegenheid te geven om de lokale markt beter te leren kennen.
Zoekt u verbinding met lokale, regionale en nationale spelers op het gebied van innovatie? Horizon Europe heeft sinds 2021 een nieuw programma in pijler 3, namelijk de 'European Innovation Ecosystems' (EIE).
-
Professionals organiseren van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 een evenement over de circulaire economie om te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.