Evenementen

-
27, 28 en 29 oktober vindt Building Holland plaats. Building Holland is een driedaags evenement voor de bouw- en vastgoedsector.
-
Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) 2020
-
Attend the premier offshore wind event in the world's largest offshore wind market.
-
Tijdens de veertiende editie van het Navingo Career Event staat de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods weer geheel in het teken van carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie sector.
-
Als onderdeel van het Interreg project Waterstofregio 2.0 worden waterstoftankstations ontwikkeld en gebouwd. Een deel is reeds gerealiseerd en hierbij zijn concrete ervaringen opgedaan op het vlak van vergunningen.
Na de succesvolle eerdere edities van FLEXCON 2017 in Amsterdam en FLEXCON 2018 in Brussel, waar 300 internationale Smart Energy professionals hun visies, strategieën en innovaties rond en
Webinar over de uitdaging om electrolyser technologie naar gigawattschaal te brengen.   
Na een zonnige zomer zijn er veel lessen geleerd over peakshaving. In dit webinar georganiseerd door Enpuls worden ervaringen gedeeld en vragen beantwoord.
Deze conferentie vindt plaats op 2 november 2020, van 9.30-11.30 uur. Nadere informatie in het Engels is hieronder weergegeven en in de bijlage.
In de jaren '60 en '70 was er sprake van woningnood, waardoor er voortvarend galerijflats werden neergezet, onder andere volgens het ERA-concept. Even voortvarend moeten ze nu worden verduurzaamd. Maar hoe? Twee woningcorporaties presenteren hun aanpak die speciaal ontwikkeld is voor ERA-flats.