Evenementen

-
Van 21-24 september vindt in Nantes in Frankrijk Seanergy 2021
Op dinsdag 21 september vindt van 11.30 tot 17.00 uur de WCM Fieldlab Zephyros AIRTuB jaarconferentie plaats in Vlissingen. Tijdens dit evenement zenden wij de zesde editie van TKI Wind op Zee LIVE uit van 15:00 to 16:00.
Op 21 september organiseert WCM in samenwerking met NWEA, TKI Wind op zee, MARS4Earth (Saxion), FIXAR (InHolland) in het nieuwe living lab in Vlissingen het Jaarevent Maintenance Robotics in Offshore Wind.
-
Van 22 tot en met 24 september 2021 vindt het Springtij Forum plaats op Terschelling. Gedurende drie dagen gaan zo'n 500 deelnemers met elkaar in gesprek over vraagstukken in de duurzame transitie.
Infraroodverwarming van woningen wordt gezien als een interessant alternatief voor de traditionele verwarming met een watergedragen systeem, gevoed door gasgestookte cv-ketels.
-
WindEnergy Hamburg reflects the dynamism of the wind industry in all its facets and across the entire value chain.
De energietransitie naar een duurzame samenleving vraagt om een enorme inspanning waarin digitalisering een fundamentele rol speelt en er mede voor zorgt dat we op een heel nieuwe manier met energie omgaan.
-
Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Nu de solar-markt volwassen is, wordt het tijd voor de volgende stap.
-
Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie.
Op 29 september organiseert KVGN het jaarlijkse Nationaal Debat Duurzame Gassen. Dit jaar loopt systeemintegratie als een rode draad door het programma. De energietransitie kan immers slimmer en sneller door een integrale keten- en systeemaanpak.