Evenementen

Webinardrieluik over warmtenetten op buurt- en blokniveau
-
WindEurope Conference & WindEnergy Hamburg Expo will organise a fully digital conference this year.   Find out more
-
The Future of Utilities in the Modern World Following four successful editions of ACI’s Digital Utilities Europe Summit, the 5th edition will be taking place in Amsterdam, The Netherlands on 2 and 3 December 2020.
UITGESTELD van 8 april - Op woensdag 3 december 2020 staat Rotterdam weer in het teken van de verduurzaming van de industrie en het bereiken van de CO2-doelstellingen.
Op maandag 7 december organiseert de Waterstof Industrie Cluster (WIC) een gratis, virtueel namiddagcongres. Keynote speakers uit de industrie stellen er de laatste nieuwe projecten en ontwikkelingen voor.
Wilt u uw kennis van de energietransitie verder ontwikkelen? En uw organisatie verder helpen? Kies dan dit 5-daagse, Nederlandstalige executive programma voor professionals.
-
Join industrial and energy leaders at the European Industry & Energy Summit 2020
-
  Lees meer
Het is vanaf nu mogelijk om je gratis te registreren voor de online sessie 'Werken in Offshore Wind'. Tijd: 14:00 - 16:00 uur.
-
Bent u actief in de offshore windsector? En wilt u zakendoen in Polen? Neem dan op 10 en 11 december deel aan de virtuele missie offshore windenergie met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.