Evenementen

-
Wegens succes herhaald
-
Help ons om de waterstofeconomie succesvol te maken en om een groene luchtvaartindustrie te realiseren. Waterstof gaat namelijk een grote rol spelen in het flink verminderen van de CO2-uitstoot.
-
Topsector Energie biedt met het ‘MVI-E Skills Lab’ in het najaar van 2018 een serie trainingen aan op het gebied van sociale innovatie. zijn gericht op mensen die werken aan innovatieve projecten en trajecten in de energietransitie.
-
Bent u actief op het gebied van Smart Cities en technologie? Werkt u aan duurzame innovatietrajecten binnen het thema ‘Smart Infrastructure’? Wilt u uw marktkansen in Zuid-Korea verkennen?
-
The EU PVSEC is the largest international Conference for Photovoltaic research, technologies and applications, and at the same time a top international PV Industry Exhibitions.
-
De regio als dynamisch speelveld voor de energietransitie 3.0?
-
Locatie: RAI Amsterdam (Hall 2), Amsterdam, Nederland
-
De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) organiseert van 23 tot en met 25 oktober de Water, Electricity, Technology and Environment Exhibition 2018 (WETEX).
-
De digitalisering van de industrie gaat onverminderd voort. Het internet of energy, intern of food en het industriële internet of things  zorgen voor een nieuwe graad van verbondenheid  die we nog niet eerder hebben meegemaakt.
-
Connecting Minds, Creating the Future. Onder dit thema wordt de Expo 2020 in Dubai gehouden van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021. Dit is de eerste editie van de World Expo die in het Midden-Oosten plaatsvindt. Het kabinet heeft de Nederlandse deelname bevestigd.