Evenementen

-
 
-
Offshore wind vessels’ market has been constantly changing, facing new challenges and taking new opportunities.
-
Wilt u uw technische kennis over de transitie van onze energie-infrastructuur vergroten? Dan is de basistraining van Smart Energy NL wat voor u!  U kunt na de training de zin van onzin scheiden. Tij
Bent u een start-up of scale-up in de energiesector? Zoekt u naar de meest geschikte vorm om uw innovatie te financieren? Kom dan op 19 september naar de masterclass Finance van InnovatieLink in Delft.
-
Sinds de ontdekking van olie in de Verenigde Arabische Emiraten meer dan 65 jaar geleden, is het land getransformeerd tot een moderne staat met een hoge levenstandaard.
-
De negende editie van de Dutch Green Building Week staat in het teken van het thema #hetkanwel. Het doel is om te laten zien welke belangrijke rol duurzame gebouwen spelen in gezondere, duurzamere gemeenschappen.
-
Ontdek de wereld van waterstof. Behandeling van gehele waterstof waardeketen: productievormen, levering, transport, de rol van opslag en de toepassingen.
Vanuit Perspectief worden onderzoeksprogramma's gefinancierd die bijdragen aan technologische innovatie met potentiële economische impact voor Nederland. Wilt u een aanvraag indienen voor de Perspectief-ronde 2019/2020 die in oktober 2019 va
-
This years focus is on hydrogen, seen by many experts as the future fuel in the energy-transition. How can we use this potential and roll out hydrogen within the mobility, industry and energy sectors? How can we scale up the hydrogen economy?
-
European platform for corporate renewables energy sourcing and corporate energy procurement.