Evenementen

-
Smart Energy NL verzorgt een 2-daagse training voor iedereen die met de verduurzaming van onze energievoorziening te maken heeft of krijgt. 
Op vrijdag 29 maart 2019 organiseert TKI Urban Energy in Utrecht een evenement waar partijen die een subsidieaanvraag willen indienen met hun consortium kunnen werken aan hun programmavoorstel voor de Meerjarige Missiegedreven Innovatieprogramma’s (MMIP’s) 3
-
Schrijfdagen voor consortia die werken aan DEI+ Innovaties Aardgasvrij
Het gelijkspanningscongres Groot Gelijk georganiseerd door Stichting Gelijkspanning Nederland vindt plaats op 4 april 2019 in Eindhoven.
  Het TKI Wind op Zee biedt u hier een overzicht van alle evenementen op windenergiegebied.
-
Het TKI Energie & Industrie en het TKI Nieuw Gas organiseren samen met RVO een matchmaking evenement rond de Topsector Energie-regelingen voor de industrie.
-
Tijdens dit 3-daagse innovatie-event voor de bouw, installatie en vastgoed komen 15.000 bezoekers en 250 standhouders samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en meer te leren over innovatieve producten en concepten.
Slimme aansturing achter de meter Flexibiliteit in de gebouwde omgeving, hoe doe ik dat en wat heb ik eraan?
Benieuwd naar de laatste stand van zaken op het gebied van de biobased economy? Kom op 8 mei 2019 naar het Circulair Congres in Antropia in Driebergen.
-
MONUMENT is de vakbeurs die zich specifiek richt tot professionals betrokken bij Nederlands monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. Hier treft men de toonaangevende bedrijven en organisaties, praktische tools en oplossingen en een ijzersterk inhoudelijk programma.